Restauranten din på fingerspissene til kundene dine!

Med din egen mobilapp kan du forbedre kundeopplevelsen ved å tilby enkel og praktisk bestilling direkte fra kundenes telefoner samt gi rabatter og belønninger

Direkte kundekontakt

0 provisjon

Mer salg

Få din restaurants egen mobil-App tilpasset din logo & identitet!

Vi utvikler din mobilapplikasjon i henhold til ditt merkevare, slik at du blir mer kjent og øker omsetningen din. Med din egen app bygger du sterkere kundeforhold, samtidig tiltrekker du nye kunder med tilbud og belønninger

Send tilbud og varsler direkte på kundens mobil

Push-varsler er korte meldinger som dukker opp på telefonen, akkurat som en tekstmelding, men disse er knyttet til mobilapp. Du kan oppmuntre kundene til å besøke deg eller kjøpe online ved å sende korte meldinger.

Gi kundene dine belønninger etter gjentatte kjøp

Med digital stempelkort får kunden et stempel for hvert kjøp. Når de har samlet et bestemt antall stempler, mottar de en belønning. Dette gir fordeler som:

Fortell kundene om ordrestatus for mer effektivitet

Kundene dine kan spore ordrefremgangen på appen. Du kan oppdatere status med et par klikk

Noen fordeler med din egen mobilapp

Unngå provisjon

Med din egen app slipper du å betale provisjon til andre. Du beholder din avtale med apper som Foodora-wolt osv men oppmuntrer dine kunder om å laste ned appen din ved å sende tilbud og rabatter slik at du beholder 100% av inntektene dine ​

Enkel bestilling​

Du får design tilpasset til din merke og logo slik at du kan bli mer kjent blant potensielle kunder og bli mer gjenkjennelig

Tilpassede menyer​

Mobilapp gir restauranter muligheten til å vise sine menyer på en interaktiv og engasjerende måte. Det er enkelt å oppdatere og tilpasse menyen etter behov, og man kan også legge til bilder og beskrivelser for å gjøre maten enda mer fristende.

Lojalitetsprogram

Med en mobilapplikasjon kan restauranter implementere et lojalitetsprogram som belønner kundene for gjentatte besøk. Dette kan inkludere stempler, rabatter eller spesialtilbud som bidrar til å bygge lojalitet og oppmuntre til gjentatte besøk.

Push-varsler

Ved hjelp av push-varsler kan restauranter sende relevante oppdateringer og kampanjer direkte til brukernes mobiltelefoner. Dette gjør det enkelt å informere om spesialtilbud, arrangementer eller nye menyalternativer.

Personlig tilpasning

En egen mobilapplikasjon gir restauranter muligheten til å samle inn data om kundene sine preferanser og bestillingshistorikk. Dette kan brukes til å tilby personlige anbefalinger og skreddersydd markedsføring, som igjen kan øke salget og kundetilfredsheten.

Få flere til å bruke appen din med vår strategi!

Vi hjelper deg med å få flere nedlastinger på appen din slik at du bruke den på mest effektivt måte

Bli mer kjent og tjen mer. Kom i gang nå!

La oss vise deg hva rizq kan gjøre for deg

Fyll ut skjemaet!

Kr 365,000 mer omsetning bare hvis du kan øke omsetningen din med kr 1000 per dag!!

Ved å øke salg med bare kr 1000 per dag, vil du få Kr 365 000 ekstra i omsetning

Ved å øke salg med bare kr 1000 per dag, vil du få Kr 365 000 ekstra i omsetning

La oss vise deg hva rizq kan gjøre for deg

Se RIZQ i action!

  • Selg mer
  • Unngå provisjon,
  • Digitale stempelkort
  • Send tilbud/kampanjer
  • Push-varsler.