RIZQ er et produkt utviklet av restauranteiere for restauranter

Vi er stolt av å være den eneste aktøren i Norge som tilbyr denne løsningen!

Vi har jobbet hardt for å skape noe unikt og innovativt som ingen andre kan tilby deg for samme pris. Vår løsning er skreddersydd for å imøtekomme dine spesifikke behov som restauranteier.

Vår skreddersydd og brukervennlig løsning er laget for å øke salget og forbedre kundelojalitet! Med vår løsning kan du enkelt administrere og optimalisere online restaurantopplevelsene for kundene dine.

Vi er de eneste som er på ditt lag og ønsker at bedriften din skal vokse. Det som gjør konseptet vårt unikt er at vi ikke bare er et selskap som har utviklet en løsning, men vi driver spisesteder. Dette betyr at vi har førstehåndserfaring og forstår de utfordringene og mulighetene restauranteiere har. Vi er ikke bare en leverandør, vi er en samarbeidspartner som er dedikert til å se restaurantbransjen blomstre.

Alt startet da det ble altfor dyrt å ha App for Palace cafe

Det å ha egen app kunne hjelpe oss med markedsføring og holde kontakt med kundene våre. Push notifikasjon er veldig fint å ha, det kjente vi tidlig. Siden vi allerede hadde (kaffe & smoothie) stempelkort i Kafeen vår, var vi veldig interesserte i å kunne tilby digital stempelkort. Grunnen til dette var at mange kunder mistet stempelkortene eller hadde for mange. Ved å ha tilbudet digitalt kunne vi gi stempel på det vi ønsket uten å måtte printe nye kort hver gang. Digital stempelkort er mer oversiktlig og lønnsomt for både bedriften og kunden. Dette er en miljøvennlig og bærekraftig løsning! 

Da vi bestemte for  å investere i egen App, fikk vi en stor overraskelse! Mobilapplikasjon med admin panel startet fra kr 100,000+. Det vi ønsket var “App med stempelkort, push-varsel, statistikk, rabatter, kundeinfo, mulighet til å lage stempler, legge til meny, legge til upsell osv”. Dette skulle koste oss over kr 300,000!

Vi startet RIZQ slik at alle restauranter kunne få egen app for gunstige priser!

Da Akbar bestemte seg for å starte RIZQ tenkte hanVi kan hjelpe alle restauranter med å ha egen app slik at alle kan ha direkte kontakt med kundene sine, belønne dem, dermed øke omsetning og sikre fremtiden til restaurant virksomheten”. Han som driver Palace cafe  med familien, forstår restaurantbransje inn og ut og tester alt selv for å sikre at løsningen faktisk er lønnsomt. 

Vi løser problemer og deler løsninger med andre

Vi tror på å dele kunnskap og løsninger. Vi ser verdien av å skape et fellesskap der vi kan lære av hverandre og dra nytte av hverandres erfaringer. Ved å dele våre ideer kan vi inspirere og hjelpe andre i bransjen til å finne innovative og effektive måter å takle utfordringer på. Sammen kan vi skape en positive endringer og bidra til vekst og suksess for alle involverte.

Vi jobber med en innovativ total-løsning

Vi fortsetter med å videreutvikle RIZQ

"En innovativ totalløsning for å gjøre restaurantdrift sømløs!"

Vi jobber med å forbrede følgende:

La oss vise deg hva rizq kan gjøre for deg

Fyll ut skjemaet!

Kr 365,000 mer omsetning bare hvis du kan øke omsetningen din med kr 1000 per dag!!

Ved å øke salg med bare kr 1000 per dag, vil du få Kr 365 000 ekstra i omsetning

Ved å øke salg med bare kr 1000 per dag, vil du få Kr 365 000 ekstra i omsetning

La oss vise deg hva rizq kan gjøre for deg

Se RIZQ i action!

  • Selg mer
  • Unngå provisjon,
  • Digitale stempelkort
  • Send tilbud/kampanjer
  • Push-varsler.